Kategorie
Producenci
Nowości
Informacje
Kontakt
FAX
85 653 67 29
Tel
tel. 85-65-36-729
Tel
(85) 65 36 729
GSM
0602 759 576
Linki
» Stowarzyszenie Dogi Adopcje
»  Fundacja Ratujemy Dogi
»  Uczniowie Alicji Chrzanowskiej
»  Blog Alicji Chrzanowskiej
»  Strona Alicji Chrzanowskiej
»  Blog-Marta Chrzanowska
»  Moskiewska Wyższa Szkoła Astrologii
»  Moskiewskie Centrum A. A. Chrzanowskiej
   
 
Informacje o produkcie
 
Makrobiotyka - ścieżka do całkowitego zdrowia, Michio Kushi, Alex Jack
Cena produktu: 56,00 zł
Zamawiana ilość:  
Makrobiotyka - ścieżka do całkowitego zdrowia, Michio Kushi, Alex Jack
Producent Kos
Dostępność Dostępny
Podziel się:
Opis
Linki
Recenzje

KOMPLETNY PRZEWODNIK
NATURALNEGO ZAPOBIEGANIA I PRZECIWDZIAŁANIA
PONAD 200 PRZEWLEKŁYM CHOROBOM I ZABURZENIOM

 

Od pożywienia zależy wszystko, jest lekarstwem uniwersalnym...


Michio Kushi i Alex Jack, wybitni popularyzatorzy makrobiotyki, wierzą, że prawie każdej dolegliwości człowieka – od przeziębienia po raka – można zaradzić, a często także ją wyleczyć, poprzez zrównoważenie przepływu energii wewnętrznej (ki).


Najskuteczniejszym sposobem jest spożywanie właściwych pokarmów, zgodnie z własnymi potrzebami. W niniejszym wspaniałym przewodniku ukazują oni podstawy makrobiotycznego sposobu jedzenia i życia, wyjaśniając, jak możemy wykorzystać to potężne źródło uzdrawiania, aby stać się zdrowszymi i szczęśliwszymi, zapobiegać albo przynosić ulgę w ponad 200 dolegliwościach, schorzeniach albo zaburzeniach, zarówno fizycznych, jak i psychicznych.
To encyklopedyczne kompendium podstaw makrobiotyki, środków leczniczych, jadłospisów i przepisów uwzględnia najnowsze podejścia i praktyki w społeczności makrobiotycznej. Autorzy integrują wszystkie informacje w formie jedynego w swoim rodzaju przewodnika po uzdrawianiu makrobiotycznym, od AIDS, poprzez alergie, zapalenie stawów, raka, cukrzycę, aż po choroby serca. Wyjaśniają również, co musimy wiedzieć, aby zacząć korzystać z prawdziwej diety makrobiotycznej, która zapewni nam pełną równowagę. Książka podaje dokładne narzędzia i wiedzę, których potrzebujemy aby zbudować silne, aktywne ciało i radosny, twórczy umysł.


Nikt jeszcze nie napisał recenzji o tym produkcie.
Data dodania produktu: 14 lipiec 2016.
Poprzednia strona Produkt 31 z 32
w kategorii Zdrowe odżywianie
Następna strona
 
Klienci zakupili także:
 
 
Sztuka fermentacji, Sandor Ellix Katz
Sztuka fermentacji, Sandor Ellix Katz 72,00 zł
Podtytuł: Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku! Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce! Przygotuj się na gorący trend kulinarny, który ... 
 
Szczęśliwe jelita, Vincent Pedre
Szczęśliwe jelita, Vincent Pedre 31,90 zł
Podtytuł: Program oczyszczania, który pomoże ci wyeliminować ból, pozbyć się toksyn i pasożytów oraz schudnąć Przez jelita do… szczęścia? Czy wiesz, że nieprawidłowa praca jelit i nagromadzenie złych, toksycznych bakterii, może powodować depresje, uczucie wyczerpania i ospałość? Dlatego właśnie doktor Vincent Pedre twierdzi, że szczęście człowieka zależy w dużej mierze od szczęścia jego jelit. Może ... 
 
Cud Terapii Gersona - Charlotte Gerson, Morton Walker
Cud Terapii Gersona - Charlotte Gerson, Morton Walker 39,90 zł
Podtytuł: Sprawdzony program żywieniowy leczenia raka i innych chorób   Terapia Gersona to opracowana w 1928 roku rewolucyjna kuracja oparta na diecie, która w ciągu ostatnich 80 lat pomogła tysiącom pacjentów pokonać raka oraz inne choroby cywilizacyjne, diagnozowane jako przewlekłe lub nieuleczalne. Typowe metody leczenia nowotworów opierają się wyłącznie na niszczeniu skutków choroby, kuracja stworzona przez dr. Maxa ... 
 
Pozostałe produkty z kategorii Zdrowe odżywianie
 
 
Fermentacja warzyw, Christopher Shockey Kirsten Shockey
Fermentacja warzyw, Christopher Shockey Kirsten Shockey 48,00 zł
Podtytuł: Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół Must have  wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. W tej ... 
 
Co powinniśmy jadać a czego unikać, Ewa Bednarczyk-Witoszek
Co powinniśmy jadać a czego unikać, Ewa Bednarczyk-Witoszek 34,00 zł
Podtytuł: Dieta optymalna Dr Ewa Bednarczyk-Witoszek jest lekarzem specjalistą laryngologiem. Stworzyła własną propozycję diety dobrych i złych produktów w oparciu o niskowęglowodanowe zasady diety optymalnej. Napisała książkę dla zwykłych „zjadaczy chleba”, którzy chcą się pozbyć chorób i innych dolegliwości jak najmniejszym kosztem. Pasjonująca lektura prezentująca nowatorskie podejście do procesu ... 
 
Dzika fermentacja, Sandor Ellix Katz
Dzika fermentacja, Sandor Ellix Katz 41,80 zł
Podtytuł: Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną ... 
 
Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących, Sergei Boutenko
Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących, Sergei Boutenko 39,90 zł
Podtytuł: Przewodnik po dzikich roślinach jadalnych i przepisy na pyszne dania z pędów, liści, chwastów, nasion   Książka, na którą czekali wszyscy fani Łukasza Łuczaja! Fenomenalny przewodnik po świecie jadalnych roślin, prosto od syna światowej guru surowego żywienia, Victorii Boutenko.  Siergei Boutenko odkrywa przed czytelnikiem korzyści zdrowotne nowego trendu w żywieniu, który szturmem zdobywa salony ... 
 
Planeta grubasów, Lewis David, Margaret Leitch
Planeta grubasów, Lewis David, Margaret Leitch 31,90 zł
Podtytuł: Jak uciec z pułapki otyłości XXI wiek. Planeta Ziemia znalazła się w niebezpieczeństwie – zawładnęła nią pandemia otyłości! Już około 1,46 miliarda osób dorosłych na całym świecie ma nadwagę, a 671 milionów jest otyłych. Problem ten dotyczy także dzieci. Jak do tego doszło? Kto jest temu winny? I co tak naprawdę jest skuteczne w walce z nadwagą? Na powyższe pytania starają się odpowiedzieć Dr ... 
 
17 lipiec 2018
15992836 wywołań od 28 grudzień 2006
Copyright © 2018 Ars Scripti-2. Wszelkie prawa zastrzeżone.