Kategorie
Producenci
Nowości
Informacje
Kontakt
FAX
85 653 67 29
Tel
tel. 85-65-36-729
Tel
(85) 65 36 729
GSM
0602 759 576
Linki
» Stowarzyszenie Dogi Adopcje
»  Fundacja Ratujemy Dogi
»  Uczniowie Alicji Chrzanowskiej
»  Blog Alicji Chrzanowskiej
»  Strona Alicji Chrzanowskiej
»  Blog-Marta Chrzanowska
»  Moskiewska Wyższa Szkoła Astrologii
»  Moskiewskie Centrum A. A. Chrzanowskiej
   
 
Informacje o produkcie
 
Dzika strona jedzenia - Jo Robinson
Cena produktu: 33,00 zł
Zamawiana ilość:  
Dzika strona jedzenia - Jo Robinson
Producent Illuminatio
Dostępność Dostępny
Podziel się:
Opis
Linki
Recenzje
Podtytuł: Utracone ogniwa zdrowego odżywiania

Jak gotujesz marchewkę? W całości czy w kawałkach? Myślisz, że nie ma to znaczenia? Jo Robinson udowodni ci, że ma! Na przestrzeni ostatnich tysiącleci rolnictwo skupiło się na uprawie roślin bogatych w tłuszcze, cukry i zapewniających sytość, podczas gdy odmiany bogate w witaminy, błonnik i cenne mikroelementy zostały pominięte. Znana aktywistka żywieniowa nauczy cię, które warzywa i owoce, z dostępnych na targach i w sklepach, zawierają więcej wartości odżywczych, mikroelementów, przeciwutleniaczy czy błonnika. Dowiesz się też, jaką cebulę wybrać, kiedy dopadnie cię przeziębienie oraz jak przygotowywać kukurydzę, by nie utracić jej cennych wartości.

Dzika strona jedzenia jest przewodnikiem po jadalnych roślinach – zaczynając od czosnku, na cytrusach i egzotycznych owocach kończąc. To zbiór danych o wszelkich jadalnych roślinach, a także zaskakujące i ciekawe wskazówki dotyczące ich przyrządzania, które odmienią twój sposób myślenia o jedzeniu. Naukowe informacje zostały podane w przystępny i zrozumiały sposób oraz czytelnie podzielone ze względu na omawiane gatunki. Każdy z rozdziałów zawiera też wypunktowane podsumowanie, w którym zawarte są najcenniejsze informacje żywieniowe.


Jo Robinson jest autorką i współautorką 14 książek o tematyce zdrowotnej, których sprzedano już w sumie ponad 2 miliony egzemplarzy. To aktywistka żywieniowa, najbardziej znana z badań nad korzyściami chowu trzody chlewnej, bydła, owiec i drobiu na naturalnych pastwiskach. Jej wypowiedzi o produkcji rolnej opartej na trawie, cytowane były w dziesiątkach głównych mediów w USA, w tym w „Time”, „The New York Times”, „USA today”, „Men’s Health”, „Mother Earth News”, National Public Radio i w „Wall Street Journal”. Jej strona internetowa www. eatwild.com odnotowała ponad 10 milionów odwiedzin. Autorka mieszka i pracuje na Vashon Island, wiejskiej wysepce w pobliżu Seattle w stanie Waszyngton, gdzie w swoim ogrodzie uprawia wiele zdrowych i pysznych odmian warzyw i owoców polecanych w tej książce.


Wydawnictwo: Illuminatio
Tłumacz: Zuzanna Kaszkur
Ilość stron: 360
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x24.0cm
ISBN: 9788363965501
EAN: 9788363965501



Nikt jeszcze nie napisał recenzji o tym produkcie.
Data dodania produktu: 25 sierpień 2014.
Poprzednia strona Produkt 4 z 4
firmy Illuminatio
 
 
Pozostałe produkty producenta Illuminatio
 
 
Oczyszczanie energetyczne, Barbara Moore
Oczyszczanie energetyczne, Barbara Moore 31,00 zł
Podtytuł: Jak pracować z energią, aby zmienić życie na lepsze Odkryj energię, która cię otacza i przekształć ją w szczęście Energia wymaga regularnego oczyszczania i pielęgnacji, jeśli pragniesz korzystnych zmian w sobie i otoczeniu. Aby cieszyć się pełnią życia, musisz uwolnić się od blokad energetycznych i przyciągnąć do siebie dobre wibracje. Dom, biuro czy osobiste rzeczy będą dawały ci poczucie ... 
 
Wybieram zdrowie, Beata Peszko
Wybieram zdrowie, Beata Peszko 30,00 zł
Beata Peszko jest absolwentką wydziału farmacji gdańskiej Akademii Medycznej. Od ponad 20 lat zajmuje się alternatywnymi metodami leczenia i naturalną suplementacją. Jej kolejna książka pt. Wybieram zdrowie traktuje o zdrowiu i o nowym podejściu do niego, uwzględniającym potrzeby organizmu człowieka i gwarantującym mu lepszą sprawność fizyczną i psychiczną do późnych lat. Zdrowy styl życia to nie tylko naturalna ... 
 
Zdrowie na talerzu, Maria Cross
Zdrowie na talerzu, Maria Cross 26,00 zł
Podtytuł: Postaw na świadome odżywianie każdego dnia Pożywnie, które codziennie ląduje na naszych talerzach może być smaczne, ale także okropne. Dzięki niemu możemy poczuć się świetnie, pełni sił witalnych, ale może również powodować różne dolegliwości. Jedzenie może być niebiańską przyjemnością, choć także wspomnieniem z najgorszego koszmaru. Dowiedz się, co zrobić, by codzienne spożywanie pokarmów ... 
 
29 marzec 2024
19420306 wywołań od 28 grudzień 2006
Copyright © 2024 Ars Scripti-2. Wszelkie prawa zastrzeżone.