Kategorie
Producenci
Biuletyn
Chcesz być na bieżąco informowany o nowościach w sklepie ? Podaj nam swój e-mail aby otrzymywać sklepowy biuletyn.
E-mail:
Twoje imię:
CAPTCHA Image
Przepisz kod z obrazka:
Nowości
Informacje
Kontakt
FAX
85 653 67 29
Tel
tel. 85-65-36-729
Tel
(85) 65 36 729
GSM
0602 759 576
Linki
» Stowarzyszenie Dogi Adopcje
»  Fundacja Ratujemy Dogi
»  Uczniowie Alicji Chrzanowskiej
»  Blog Alicji Chrzanowskiej
»  Strona Alicji Chrzanowskiej
»  Strona wydawnictwa Ars Scripti-2
»  Blog-Marta Chrzanowska
»  Moskiewska Wyższa Szkoła Astrologii
»  Moskiewskie Centrum A. A. Chrzanowskiej
   
 
Informacje o produkcie
 
Zima w kuchni Pięciu Przemian - Czelej Anna
Cena produktu: 32,00 zł
Zamawiana ilość:  
Zima w kuchni Pięciu Przemian - Czelej Anna
Producent Illuminatio
Dostępność Dostępny
Podziel się:
Opis
Linki
Recenzje
Przepisy wegetariańskie

Czego potrzebuje twój organizm zimą? Przede wszystkim ochrony przed chłodami i równowagi wewnętrznej. Możesz to osiągnąć dzięki zbilansowanej, rozgrzewającej diecie, najlepiej przygotowanej oczywiście według Pięciu Przemian.
Dzięki tej książce, ostatniej z serii W kuchni Pięciu Przemian, ponad 100 przepisów wzbogaci twój zimowy jadłospis i będzie idealnym dopełnieniem całorocznego menu według Pięciu Przemian.
Dowiedz się, jak przygotować gęste zupy, kasze i warzywa strączkowe na różne sposoby, ciasta z orzechami i rodzynkami, pierniki i makowce oraz rozgrzewające napoje z cynamonem i goździkami, które dzięki dłuższemu gotowaniu i pieczeniu sprawią, że twoja zimowa dieta będzie zdrowa i zbilansowana.
Zapiekanka ziemniaczana z kaszą gryczaną, placki orzechowe, zupa migdałowa, tradycyjne łazanki z makiem oraz pierogi z kapustą i grzybami… dzięki nim odkryjesz bogactwo zimowych smaków kuchni Pięciu Przemian!
Poprzednie książki z serii zyskały uznanie wielu autorytetów m.in. Reni Jusis czy Ewy Wachowicz, blogerów kulinarnych czy portali ekologicznych, o zdrowym żywieniu itp.


Wydawca: Illuminatio
Seria: W kuchni Pięciu Przemian
Ilość stron: 232
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Format: 14.1x20.6cm
ISBN: 9788363965075
EAN: 9788363965075
Rok wydania: 2013

Nikt jeszcze nie napisał recenzji o tym produkcie.
Data dodania produktu: 22 listopad 2013.
Poprzednia strona Produkt 19 z 33
w kategorii Zdrowe odżywianie
Następna strona
 
Klienci zakupili także:
 
 
Jesień w kuchni Pięciu Przemian - Czelej Anna
Jesień w kuchni Pięciu Przemian - Czelej Anna 29,70 zł
Podtytuł: Przepisy wegetariańskie Jak przygotować jesienne menu zgodne z zasadami Pięciu Przemian, które będzie miało dobroczynny wpływ na twój organizm? Wystarczy dłużej gotować, piec i dusić potrawy, dzięki czemu zrównoważysz energię yin skierowaną w dół, tak charakterystyczną dla jesiennej Przemiany Metalu. Przygotuj więc gęste, zawiesiste zupy, sałatki z dodatkiem kasz i warzyw strączkowych oraz warzywa na ... 
 
Pozostałe produkty z kategorii Zdrowe odżywianie
 
 
Fermentacja warzyw, Christopher Shockey Kirsten Shockey
Fermentacja warzyw, Christopher Shockey Kirsten Shockey 48,00 zł
Podtytuł: Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół Must have  wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. W tej ... 
 
Co powinniśmy jadać a czego unikać, Ewa Bednarczyk-Witoszek
Co powinniśmy jadać a czego unikać, Ewa Bednarczyk-Witoszek 34,00 zł
Podtytuł: Dieta optymalna Dr Ewa Bednarczyk-Witoszek jest lekarzem specjalistą laryngologiem. Stworzyła własną propozycję diety dobrych i złych produktów w oparciu o niskowęglowodanowe zasady diety optymalnej. Napisała książkę dla zwykłych „zjadaczy chleba”, którzy chcą się pozbyć chorób i innych dolegliwości jak najmniejszym kosztem. Pasjonująca lektura prezentująca nowatorskie podejście do procesu ... 
  Dzika fermentacja, Sandor Ellix Katz 41,80 zł
Podtytuł: Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną ... 
 
Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących, Sergei Boutenko
Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących, Sergei Boutenko 39,90 zł
Podtytuł: Przewodnik po dzikich roślinach jadalnych i przepisy na pyszne dania z pędów, liści, chwastów, nasion   Książka, na którą czekali wszyscy fani Łukasza Łuczaja! Fenomenalny przewodnik po świecie jadalnych roślin, prosto od syna światowej guru surowego żywienia, Victorii Boutenko.  Siergei Boutenko odkrywa przed czytelnikiem korzyści zdrowotne nowego trendu w żywieniu, który szturmem zdobywa salony ... 
 
Planeta grubasów, Lewis David, Margaret Leitch
Planeta grubasów, Lewis David, Margaret Leitch 31,90 zł
Podtytuł: Jak uciec z pułapki otyłości XXI wiek. Planeta Ziemia znalazła się w niebezpieczeństwie – zawładnęła nią pandemia otyłości! Już około 1,46 miliarda osób dorosłych na całym świecie ma nadwagę, a 671 milionów jest otyłych. Problem ten dotyczy także dzieci. Jak do tego doszło? Kto jest temu winny? I co tak naprawdę jest skuteczne w walce z nadwagą? Na powyższe pytania starają się odpowiedzieć Dr ... 
 
21 styczeń 2018
15564573 wywołań od 28 grudzień 2006
Copyright © 2018 Ars Scripti-2. Wszelkie prawa zastrzeżone.